Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-12, 10:26   #1
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 53
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Noen burde fortelle inuittene at de mishandler ungene sine ...

...ved og spise lavkarbo...

Pål Jåbekk er tilbake med et fantastisk innlegg om lavkarbodebatten. (Beklager om den er postet før - jeg synes det er litt vanskelig og finne artikler her inne...).

Uansett finner du den her

Sitat:

Vi bør overse masaiene også som tross alt må være ganske slappe når de i perioder bare lever på blod og melk. Egentlig bør vi nok overse alle folkeslag som spiser lavkarbo til vanlig, for de er dårlige forbilder og selv om de virker sprekere og raskere enn oss i vesten, er de sikkert så åreforkalket og har så høyt blodtrykk at de holder på å sprenge.

Sitat:

Stephen Phinney, [1] som i sin studie fant at en måned med 85% av energien fra fett ikke gikk ut over prestasjonene til syklister som syklet til utmattelse på 80% av maksimalt oksygenopptak, er sikkert full av jug. Faktisk så juger alle der ute som sier de spiser lavkarbo og trener uten problem.

Tror Pål er LITT lei av usaklighetene i dagens lavkarbodebatt

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat