Vis enkelt innlegg
Gammel 27-01-12, 09:36   #9
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Hvordan veie/lage maten..

Enig med Carisma - det ER viktig i starten og veie for å lære seg øyemålet på de matvarene man bruker oftest - men det pleier ikke ta så lang tid før man har litt grepet på det Poenget er jo at man verken skal få altfor mye eller altfor lite ifølge ketolyse-kuren

Skjærer man opp blomkål og brokkoli i omtrent like store buketter og veier de før koking, vet man jo sånn ca hvor mange man kan ta av hver når de er kokt. Mener og huske at maten skal veies FØR den tilberedes?

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat