Sv: Hjelp..!
Med egenkomponert antar jeg at du ikke helt vet? Det lønner seg for alle nybegynnere og følge en retning de første månedene så slipper man og gå i de største fellene (for lite fett, for lite vann, for mye kh osv).
Sjekk ut nybegynnertråden jeg linker til i signaturen min - der finner du mange gode kilder til informasjon. Er du svært utålmodig, skriv samtidig ut "lavkarbo på 3 minutter" som du også finner i signaturen min, det er to sider med "basisen" i et lavkarbokosthold.
Lær deg hva som er proteinkilder, kh-kilder og fettkilder først som sist, ta utgangspunkt i proteinkilder til alle måltid (kjøtt, fisk, kylling, sjømat mm), spis mye grønnsaker til - og velg gode fettkilder.
Hvis du tenker at biff med stekt sopp, litt løk og paprika, hjemmelaget bearnaisesaus og kokte grønnsaker som brokkoli, blomkål, rosenkål og asparges (OSV OSV) er et perfekt lavkarbomåltid, så kanskje det hjelper?
Tenk koldtbord uten brødet 
|