Sv: Velkommen til spørsmål & svar
Opprinnelig lagt inn av Marella77, her.
Takk Men det er vel ok å bruke tagatose til kaker? Betyr det at om det er 100kh pr 100gram, så blir det 20 kh pr 100 gram eller? Mens sukrin er det 0 som taes opp?
Her har eg saksa ett sitat frå Funksjonellmat ang tagatess i en annen tråd:
Sitat:
Karbohydratene som er listet opp i Tagatesse trenger ikke telles med. Tagatose (39,9 g), er karbohydrater som ikke tas opp i kroppen. Sukkeralkoholene består av isomalt og sucralose, og disse består også av tilnærmet lik 0 karbohydrater.
Så Tagatesse er et meget godt alternativ for de som vil unngå karbohydrater J
Vennlig hilsen/Kind regards,
Hanne Roseth
Funksjonell Mat AS
Tlf: +47 21 89 98 02
www.funksjonellmat.no
Vi gjør god mat sunnere!
|