Vis enkelt innlegg
Gammel 19-03-12, 00:01   #7
Mariann S
Seniormedlem
 
Mariann S sin avatar
 
Medlem siden: May 2011
Hvor: Sunnmøre
Alder: 57
Innlegg: 1.353
Mariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt av

Sv: Syltetøy med tagatose

Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.

smelter sukrinen om man bruker det mon tro? eller blir det bare knasing?

Eg laga med sukrin tidligare og kan ikkje huske noke knasing
Eg blanda med litt splenda også då - 50 g sukrin og 0,25 dl splenda på 400 g bær.

Mariann S er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo, BMI 21 ♥ Svar med sitat