Vis enkelt innlegg
Gammel 03-04-12, 23:44   #39
Mariann S
Seniormedlem
 
Mariann S sin avatar
 
Medlem siden: May 2011
Hvor: Sunnmøre
Alder: 57
Innlegg: 1.353
Mariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt av

Sv: Marianns ostekake

Opprinnelig lagt inn av helenemor25, her.

Hadde ikke tagatesse her jeg bor,men har splenda,sukrinmelis og vanlig sukrin. hva kan jeg bruke og hvor mye ? hjelp meg ,jeg har ingen peiling!!

For å vere heilt ærlig veit eg ikkje, men i den høgkarbekaka er det 125 g melis.
Då vil eg tru ca ca 75 g sukrin og ta den mengda av splenda som tilsvarer ca 25 g i tillegg for å få vekk den kalde sukrinsmaken.
Prøv deg fram, ikkje ha oppi all søtinga på en gong.

Siden det er 50 g tagatesse i nøttebotnen, vil kanskje samme søtingmengda vere passe der også
Lykke til

Mariann S er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo, BMI 21 ♥ Svar med sitat