Vis enkelt innlegg
Gammel 17-06-12, 22:14   #3
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Hjemmelaget majones

Opprinnelig lagt inn av Hamster59, her.

Ingenting er som heimelaga, men det blir helst til at vi lager hvitløksaioli når vi skal ha reker. Bruker stavmikseren og beholderen som hører til. Jeg synes forøvrig at den billigste rapsoljen fungerer best. Er ellers veldig glad i olivenolje, men akkurat til majones/aioli vil jeg ha en helt nøytral olje...

Akkurat der må jeg si meg enig, nøytral olje er best på smak i majones

Men hjemmelaget er alltid best!

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat