Sv: Sjokolade og Maltitol
Opprinnelig lagt inn av CHESS, her.
Oppskrift på NYDELIG snop ! :
Smelt i vannbad ca 100 gr Cocosa fett, 1 plate Anton Berg ( ca 50 gr ) eller
annen sjokolade.
Hell over i konfekt former, settes i kjøleskap til de stivner. nyt !!
Jeg har laget dette flere ganger, og prøver å være litt forsiktig, men klarer ikke
å begrense meg, så alt forsvinner rimelig raskt ut av kjøleskapet.
Enig med du, Cocosa og mørk sjokolade er dyrisk godt! Jeg pleier å bruke Freia Premium 86% for jo mørkere jo bedre i den sammenhengen faktisk.
Ellers tok jeg sjansen på å innta en av de Anton Bergene med maltitol, og det gikk faktisk bra!
Så da er ikke de så ille som Cavalier for min del.
Men det kommer likevel til å bli en skjelden gang jeg spiser dem - her skal vi ikke utfordre skjebnen!
__________________
You are what you eat, so stay away from fruits and nuts! (Sitat Garfield)
|