Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Sjokolade og Maltitol

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 23-04-08, 15:49   #51
Smula
Seniormedlem
 
Smula sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Innlegg: 1.200
Smula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt likt

Sv: Sjokolade og Maltitol

Ville heller brukt Cocosa hvis jeg var deg. Delfiafett inneholder visstnok veldig mye transfett.

__________________
You are what you eat, so stay away from
fruits and nuts!
(Sitat Garfield)
Smula er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 23-04-08, 15:50   #52
Hedda:)
Seniormedlem
 
Hedda:) sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2005
Innlegg: 1.731
Hedda:) er en juvelHedda:) er en juvelHedda:) er en juvel

Sv: Sjokolade og Maltitol

Opprinnelig lagt inn av beate, her.

Hei. Hvor kjøper du Atkins sjokoladen? Jeg også synes den er god, men har problemer med å få tak i den her.

www.lavkarbopikene.no har mange sjokolader. Både Atkins og andre merker, og med og uten maltinol.

Mine favoritter er Choc wafer og de fra merket Stella, i tillegg til Endulge sjokoladene fra Atkins.

__________________


Min journal
Hedda:) er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eurodiet Svar med sitat
Gammel 23-04-08, 21:40   #53
CHESS
Medlem
 
CHESS sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: HAUGESUND
Alder: 59
Innlegg: 63
CHESS er på en erverdig vei

Sv: Sjokolade og Maltitol

Oppskrift på NYDELIG snop ! :
Smelt i vannbad ca 100 gr Cocosa fett, 1 plate Anton Berg ( ca 50 gr ) eller
annen sjokolade.
Hell over i konfekt former, settes i kjøleskap til de stivner. nyt !!
Jeg har laget dette flere ganger, og prøver å være litt forsiktig, men klarer ikke
å begrense meg, så alt forsvinner rimelig raskt ut av kjøleskapet.

__________________
CHESS er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mat med lav GI Svar med sitat
Gammel 23-04-08, 22:42   #54
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Sjokolade og Maltitol

Splenda er et merkevarenavn, om det er tilsatt matvarer, så heter det sucralose

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 08:59   #55
Hedda:)
Seniormedlem
 
Hedda:) sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2005
Innlegg: 1.731
Hedda:) er en juvelHedda:) er en juvelHedda:) er en juvel

Sv: Sjokolade og Maltitol

Opprinnelig lagt inn av photobscura, her.

Splenda er et merkevarenavn, om det er tilsatt matvarer, så heter det sucralose

I en del amerikanske produkter markedsføres det med "søtet med Splenda".

__________________


Min journal
Hedda:) er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eurodiet Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 09:08   #56
Smula
Seniormedlem
 
Smula sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Innlegg: 1.200
Smula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt likt

Sv: Sjokolade og Maltitol

Opprinnelig lagt inn av CHESS, her.

Oppskrift på NYDELIG snop ! :
Smelt i vannbad ca 100 gr Cocosa fett, 1 plate Anton Berg ( ca 50 gr ) eller
annen sjokolade.
Hell over i konfekt former, settes i kjøleskap til de stivner. nyt !!
Jeg har laget dette flere ganger, og prøver å være litt forsiktig, men klarer ikke
å begrense meg, så alt forsvinner rimelig raskt ut av kjøleskapet.

Enig med du, Cocosa og mørk sjokolade er dyrisk godt! Jeg pleier å bruke Freia Premium 86% for jo mørkere jo bedre i den sammenhengen faktisk.

Ellers tok jeg sjansen på å innta en av de Anton Bergene med maltitol, og det gikk faktisk bra!
Så da er ikke de så ille som Cavalier for min del.
Men det kommer likevel til å bli en skjelden gang jeg spiser dem - her skal vi ikke utfordre skjebnen!

__________________
You are what you eat, so stay away from
fruits and nuts!
(Sitat Garfield)
Smula er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 10:24   #57
Xenia
Medlem
 
Xenia sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Ringsaker, Hedmark
Alder: 57
Innlegg: 147
Xenia er ny på veien

Sv: Sjokolade og Maltitol

Opprinnelig lagt inn av Smula, her.

Ville heller brukt Cocosa hvis jeg var deg. Delfiafett inneholder visstnok veldig mye transfett.

Hva er transfett ?? Jeg så bare 0 karbohydrater jeg... Jeg har Cocosa også, men den brune typen... Halve prisen også da...

Xenia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 10:53   #58
Smula
Seniormedlem
 
Smula sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Innlegg: 1.200
Smula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt likt

Sv: Sjokolade og Maltitol

http://forum.lavkarbo.no/showthread....ght=delfiafett

Sjekk den tråden der.

Det er vel den Cocosaen med grønn merkelapp du kan bruke til å lage konfekt.

__________________
You are what you eat, so stay away from
fruits and nuts!
(Sitat Garfield)
Smula er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 22:21   #59
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Sjokolade og Maltitol

Gud, ja! Hold deg unna delfiafett

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 22:21   #60
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Sjokolade og Maltitol

Gud, ja! Hold deg unna delfiafett

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 24-04-08, 23:00   #61
Xenia
Medlem
 
Xenia sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Ringsaker, Hedmark
Alder: 57
Innlegg: 147
Xenia er ny på veien

Sv: Sjokolade og Maltitol

Opprinnelig lagt inn av photobscura, her.

Gud, ja! Hold deg unna delfiafett

Oki, ikke mer Delfia fett..

Xenia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 25-04-08, 09:53   #62
Smula
Seniormedlem
 
Smula sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Innlegg: 1.200
Smula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt liktSmula er veldig godt likt

Sv: Sjokolade og Maltitol

Cocosa smaker mye bedre også, kan jeg forsikre.

__________________
You are what you eat, so stay away from
fruits and nuts!
(Sitat Garfield)
Smula er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Åh, fy F! (Cavalier sjokolade med maltitol) MokkMokk Ketolysekuren 13 23-03-08 11:48
Sjokolade med maltitol ~kiki~ Ketolysekuren 28 06-03-08 23:18
Mail fra sukkerfritt.com (karboinnhold i sjokoladene) Bee Spørsmål om matvarer og oppskrifter 23 11-01-08 01:32
70 % sjokolade eller kunstig søtet sjokolade? donjuanwannabe Lavkarbo generelt 11 21-06-07 01:11
7 gode grunner til å spise sjokolade! Summer Livets lyse side 0 17-09-04 11:24


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:21.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no