Vis enkelt innlegg
Gammel 12-06-08, 15:44   #12
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Telle karber ...

Det er nok lurt å veie maten og telle karbene i begynnelsen.
Jeg fikk i alle fall noen aha-opplevelser med hvor mye - og lite - 100gram av de forskjellige grønnsakene kan være.
50 g spinat er kjempemye, 50 g tomat er "ingenting" (særlig når jeg er så glad i tomat )

Ellers skrev jeg opp alt i en liten bok i begynneslen, så nå vet jeg hvor mye karber det er i 50 g ditt og 70 g datt.

Lykke til videre med ketolysen!!

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat