Vis enkelt innlegg
Gammel 10-07-08, 12:45   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av
Unhappy

Rar lukt av soyabrødet mitt!!

Hva er det som skjer med soyabrødet mitt? Jeg lager brødet etter Torkilds oppskrift og jeg har alltid syntes det har vært godt. Men sist gang jeg lagde det, så syntes jeg det luktet ammoniakk (!!) av brødet - og det så mye at jeg måtte kaste det.
I går lagde jeg brødet på nytt, og det samme skjer!
Jeg kan liksom ikke tro at jeg har klart å ha "råtne" egg i røren uten å merke det. (Og to ganger på rad med nyinnkjøpte egg...nei)
Er det noen andre som har opplevd noe lignende?
Eller noen som har noen ide om hva det kan være??
Jeg bruker olivenolje og pure soya protein isolate powder, det har jeg gjort hele veien.

Merkelig....

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat