Vis enkelt innlegg
Gammel 13-07-08, 01:49   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Hva blir karboinnholdet i hjemmelaget cottage cheese?

Hvis man koker opp skummet kulturmelk, så får man Cottage Cheese. Skummet kulturmelk inneholder 4,1 g karber pr 100 gram, men det meste av de må vel bli borte i denne prosessen?
Etter som jeg har skjønt, så er den væsken som blir igjen det man pleier å lage brunost og prim av, så mesteparten av karbene må vel være i den væsken?

Ellers tror jeg jo ikke at jeg har så mange karber "å tjene" på å lage den selv, men den blir jo kjempegod og det er hverken salt eller andre konserveringsmidler i CC'en.

Men er det noen som vet??

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat