Vis enkelt innlegg
Gammel 13-07-08, 13:50   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Hva blir karboinnholdet i hjemmelaget Cottage Cheese?

Ja, det er så enkelt. Men jeg har ikke gjort det selv, det er svigerinnen min som står for kokingen...
Du varmer opp kulturmelken til den begynner å boble, så skrur du ned varmen til det laveste (på hennes ovn....) og lar det stå ca en time. Etterpå avkjøler hun og så lar hun cottage cheesen renne helt av seg i en bærsil (Slik tøypose med stativ hvor man siler bær til saft...).
Jeg regner med at det skulle gå greit med et dørslag eller noe lignende.

Etterpå er det bare å spise. Den holder seg noen dager i kjøleskapet.

Hun "koker" to liter i slengen, men det kan jo være greit å prøve med en liter første gangen.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat