Vis enkelt innlegg
Gammel 15-07-08, 19:04   #10
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Hva blir karboinnholdet i hjemmelaget Cottage Cheese?

Opprinnelig lagt inn av Alyssa, her.

Tørt og surt
Smakte litt som tofu, hvis du har smakt det, bare surere ...

Det hun får, er kornete. Alt fra små korn til litt større biter.
Det er ikke tørt og surt, men litt tørrere enn kjøpt CC. Synes den kjøpte er litt "gummiaktig" å tygge på, den hjemmelagde er ikke slik.
Det ligner ikke på tofu i alle fall..

Hun bruker skummet kultur, for hun tenker på fettet. Regner med at vanlig kulturmelk skal gå bra.
Jeg vet ikke helt hva som er forskjellen på kulturmelk og Cultura dessverre (når det gjelder ostemakeri ).

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat