Tråd: Turmat
Vis enkelt innlegg
Gammel 29-07-08, 11:29   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Turmat

Opprinnelig lagt inn av hCon, her.

Hei.

Karbofolket er så "heldige" å ha produkter som feks Real Turmat - tørket og vakumpakket, tåler alle temperaturer og overlever ukesvis på fjelltur, men inneholder over 50 % karber.

Om en uke skal jeg på Børgefjell, og jeg skal være der en god stund. Blir jeg nødt til å basere meg på Real, eller finnes det et alternativ for sånne som oss? Eventuelt noe man kan lage selv som tåler laaaang tid i stekende sol/gloheit sekk.

Takk!

Egg skal (i følge mannen min) holde seg noen dager, selv om det er varmt. De bør være så ferske som mulig.
Jeg har ikke prøvd disse polarbrødene/lappene til Ziggy, men de har jeg sett blitt anbefalt til turmat her inne.
Av pålegg kommer jeg bare på Jædersylte (0 karber) og makrell i tomat på tube (plus en majonestube selvfølgelig )
Smøreost på tube er også bra og endel av disse pølsesnabbene som man skjærer av selv.
God tur

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat