Sv: Turmat
Opprinnelig lagt inn av hCon, her.
Hei.
Karbofolket er så "heldige" å ha produkter som feks Real Turmat - tørket og vakumpakket, tåler alle temperaturer og overlever ukesvis på fjelltur, men inneholder over 50 % karber.
Om en uke skal jeg på Børgefjell, og jeg skal være der en god stund. Blir jeg nødt til å basere meg på Real, eller finnes det et alternativ for sånne som oss? Eventuelt noe man kan lage selv som tåler laaaang tid i stekende sol/gloheit sekk.
Takk!
Egg skal (i følge mannen min) holde seg noen dager, selv om det er varmt. De bør være så ferske som mulig.
Jeg har ikke prøvd disse polarbrødene/lappene til Ziggy, men de har jeg sett blitt anbefalt til turmat her inne.
Av pålegg kommer jeg bare på Jædersylte (0 karber) og makrell i tomat på tube (plus en majonestube selvfølgelig )
Smøreost på tube er også bra og endel av disse pølsesnabbene som man skjærer av selv.
God tur
|