Vis enkelt innlegg
Gammel 27-08-08, 00:16   #19
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Søtstoff og alkohol

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.


Gracella: Du regner litt feil, for druer har også noe karber, som vin er laget av. Ikke like mye som vanlige druer, ettersom det meste av karbene sitter i skallet, men regn i alle fall seks gram kh på en flaske vin, gjerne mer også.

Håper dette oppklarer litt

Er det 6 gram karber i tillegg til antall gram sukker pr liter (som oppgis av polet)??
Jeg har nemlig spurt før her inne om hvordan man finner ut karboinnholdet i vin, og da var svaret slik jeg sa over her...
(er det 8 g sukker pr liter, så er det 8 g karber pr liter osv)

Ikke at det gjør meg noe, det er svært sjeldent at det blir "ei hel ei" på meg

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat