Vis enkelt innlegg
Gammel 28-08-08, 23:51   #24
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Søtstoff og alkohol

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Det er jo et poeng. Men sukker i druer skiller seg vel noe fra rørsukker?!? Nei, guri malla, nå kom jeg til kort. Må vel nesten spørre noen som jobber på polet. Jeg har i alle fall hørt at man bør regne seks gram karber i en flaske vin. Kanskje det også er stivelse i druene eller noen av de andre ingrediensene?

Her levde man altså i lykkelig uvitenhet (med vranglære) og trodde man drakk vin med kun 0,2 g karber pr dl.....
Akk ja, så feil kan man ta .

Du får nesten spørre noen på polet. Jeg ville jo tro at det de oppgir, er totalinnholdet av sukker(arter). Men det er visst ikke så mye her i verden som er slik man tror, har jeg etterhvert oppdaget.
Ellers la jeg merke til at vinmonopolet oppgav mye mer sukker i en vin enn Alko oy (den finske varianten av vinmonopolet) oppga for samme type vin.
Det syntes jeg var litt rart.
http://www.alko.fi/tuotteet/en/463458
http://www.vinmonopolet.no/is-bin/IN...mpTo=OfferList

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970

Sist redigert av Gracella : 29-08-08 kl 11:02.
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat