Sv: Søtstoff og alkohol
Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.
Det er jo et poeng. Men sukker i druer skiller seg vel noe fra rørsukker?!? Nei, guri malla, nå kom jeg til kort. Må vel nesten spørre noen som jobber på polet. Jeg har i alle fall hørt at man bør regne seks gram karber i en flaske vin. Kanskje det også er stivelse i druene eller noen av de andre ingrediensene? 
Her levde man altså i lykkelig uvitenhet (med vranglære) og trodde man drakk vin med kun 0,2 g karber pr dl.... .
Akk ja, så feil kan man ta .
Du får nesten spørre noen på polet. Jeg ville jo tro at det de oppgir, er totalinnholdet av sukker(arter). Men det er visst ikke så mye her i verden som er slik man tror, har jeg etterhvert oppdaget.
Ellers la jeg merke til at vinmonopolet oppgav mye mer sukker i en vin enn Alko oy (den finske varianten av vinmonopolet) oppga for samme type vin.
Det syntes jeg var litt rart.
http://www.alko.fi/tuotteet/en/463458
http://www.vinmonopolet.no/is-bin/IN...mpTo=OfferList
Sist redigert av Gracella : 29-08-08 kl 11:02.
|