Tråd: Middelhavsmat
Vis enkelt innlegg
Gammel 01-09-08, 19:50   #4
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Midelhavsmat

Opprinnelig lagt inn av Grovsnus, her.

Lurte på om det er noen her inne som har gode oppskriter på "midelhavsmat". Om de er orginale og inneholder for mye carber, så går det vel an å modifisere.
Har selv en nydelig pizzabunn oppskrift fra Libanon, men den kan bare gis til personer som er kommet i mål

Mvh Grovsnus
ha en fin dag


Jeg samler på alle slags gode oppskrifter .
Jeg tar gjerne imot oppskriften .

Libanesisk mat og "middelhavsmat" er jo bare nydelig - og stort sett Fedonsk, er det ikke?? I alle fall når man tar vekk brødet (men hva er da hoummus uten ) og risen.
Jeg skal se om jeg har noen libanesiske oppskrifter som jeg kan legge ut etterhvert - men siden vi ikke er flyttet skikkelig inn der vi skal bo, så tar det nok en stund enda til jeg finner kokebøkene mine

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat