Vis enkelt innlegg
Gammel 28-09-08, 22:55   #11
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Usikker på noe ang.ketolyse ...

Opprinnelig lagt inn av scartz, her.

Uhm, er fruktose nei-nei ?
Trodde det va det man skulle bruke som erstatning for sukker når man baker... Er det jeg har brukt til nå :O (og jeg har gått ned.)

Forslag til hva jeg burde bytte det ut med?

Hmm, nå husker jeg ikke om det het sukrin eller sukralose, det er i allefall helt uten karber.
Splenda går også an, men siden det er klor i det, så er det muligens ikke så godt for oss.

Fruktose og honning er Fedon, ikke ketolyse

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat