Hvis du vanligvis spiser brød og samtidig er i ketose, tror jeg ikke det kommer til å bli vanskeligere når du skifter til speltbrød.
Men jeg er også allergisk mot gjær, slår kraftig ut på bare litt gjærbakst, og jeg har bare kuttet det helt ut. Jeg har lagt om kostholdet helt, slik at det ikke er basert på at jeg skal ha pålegg med noe under. Jeg spiser salater, har med gårsdagens middag på jobb og varmer den i mikrobølgeovnen der, og når jeg er HELT desperat etter noe som minner om brød bruker jeg muffins og annet laget med bakepulver. Det var veldig vanskelig til å begynne med, men nå tenker jeg nesten ikke over det. Nøttemuffinsoppskriften som flere har foreslått er veldig god
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=525
Helt topp med noen slike muffins til matpakken. Ellers lager jeg soyamuffins, som ikke trenger pålegg, for de inneholder alt som det er. Disse kan spises både varme og kalde, og en av dem er en full lunsj - kanskje sammen med litt grønnsaker for fargens og smakens skyld 
http://forum.lavkarbo.no/showpost.ph...66&postcount=2
Hvis du tåler soya er det et enkelt alternativ. jeg lager en bunke, har dem i fryseren og tar dem opp om morgenen - da er de som regel tinet til lunsj.
Muskat
__________________
'I don't see this being settled with logic.' - Buffy, Earshot
|