Sv: Cocosa
Opprinnelig lagt inn av Cornelia, her.
Hei!
Kjøpte dette på helsekosten igår etter å ha lest om det her på forumet.
Men var veldig usikker på vilken type jeg burde kjøpe...
Ville egentlig hatt en man både kunne steke i og ha i smoothies 
Endte opp med å kjøpe den til steking/baking. Men lurer litt på om jeg bør kjøpe den andre og.
Er den til steking mindre sunn? Kan man bruke den også på brødskiven, i smoothies etc. eller har ikke det noe for seg?
Ser at jeg skrev feil og jeg... Cocosa heter det visst ikke cocosan.
Hilsen Cornelia
Jeg retta opp i overskrifta di 
Den du har kjøpt er smaks- og luktfri, mens den andre har kokossmak. Om det er noen forskjell på kvaliteten, så tror jeg i tilfelle at den med smak er bedre fordi den er ferskpresset, den andre er det ikke -så vidt jeg husker.
Men, den med kokossmak egner seg ikke til steking, og om du ikke liker at smoothiene dine smaker kokos til en hver tid, så tror jeg du har valgt riktig.
Ellers vet jeg at mct-olje, som er smaksnøytralt og som jeg vet flere bruker i smoothies og lignende er en bra olje. Om den kan stekes i tviler jeg på.
Det omtales her http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2810
Hvorfor vil du steke i kokosfett, forresten? Meierismør er jo mye billigere, og et like godt produkt, om ikke bedre. Eller tåler du det ikke?
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|