Vis enkelt innlegg
Gammel 24-05-09, 14:33   #6
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Melerstatninger/bakeingredienser

Opprinnelig lagt inn av Karin, her.

I det brødet jeg baker, er det 2 ts Johannesbrødkjernemel (ca 2 kr) og ca 3 ss (tror jeg ) med glutenmel. Koster vel antakelig et par kroner det også, i alle fall ikke mer.

Hele brødet mitt koster ikke noe særlig mer enn et "vanlig" brød i butikken - inkludert 5 egg. Og det blir mer enn 30 skiver av det, og man bruker neppe mer enn maks 3 skiver per dag. Jeg personlig bruker det bare i helgene, for da spiser jeg frokost med mannen min, og da blir det skiver med pålegg. 3 skiver=3 gram karber.

Her burde det stått en kobling, men det kan jeg ikke lage - er ikke så god på sånne datagreier. Brødet mitt heter "Mitt aller beste brød", og du finner oppskriften hvis du søker på det.

Her er linken til Karins aller beste brød

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat