Vis enkelt innlegg
Gammel 07-07-09, 14:49   #4
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: "Hvorav sukkerarter"

Opprinnelig lagt inn av ninanett, her.

Ang sukkeralkoholene, da, kan noen være så greie å forklare konseptet der? Hvordan finner jeg ut av hva det er og hvor de brukes/har blitt brukt?

Sukkeralkoholer brukes i artikler som gjerne går under betegnelsen "sukkerfrie".
Maltiol, xylitol, sorbitol er eksempler på sukkeralkoholer.
Sorbitol gir blodsukkerøkning, det samme gjør xylitol til en viss grad, derfor bør man unngå produkter med disse som hovedsøtningsmiddel.
Polyols eller polyoler er en samlebetegnelse for sukkeralkoholer

Mange blir oppblåst i magen/får diare hvis de spiser for mye sukkeralkoholer, men dette er individuellt.

Det var det jeg kom på nå, du finner sikkert mye mer hvis du googler litt

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat