Vis enkelt innlegg
Gammel 06-09-09, 14:14   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Temperatur i kjøleskapet

De fleste nordmenn mener at 4-5 grader i kjøleskapet er ideell temperatur. Men temperaturer over 4 grader reduserer holdbarheten til flere natvarer dramatisk.
Et kjøleskap som åpnes ofte (eller er av dårlig kvalitet) kan ha opp til 10 grader i de øverste hyllene.
Svinejøtt, kjøttpålegg,fisk og kylling er særlig utsatt hvis temperaturen er fem grader eller mer.

Kilde:
Lars Hoel i Lefdal og undersøkelser gjort av Electrolux,
Tara nr 9, side 40

Hmm, dette var faktisk nytt for meg, jeg trodde at fire grader var helt ok.
Kanskje jeg skal senke tempen nå som vi har så mye kjøttvarer i kjøleskapet??

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat