Vis enkelt innlegg
Gammel 06-10-09, 17:17   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Hva kan jeg lage med kyllingfiléer, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER

Opprinnelig lagt inn av Sophie, her.

Når kyllingen er stekt i biter og kokt opp med cf + fløte og litt ost, hva gjør jeg videre da?

Har satt på ovnen og skal gratinere i ildfast form med ost på toppen, hvor mange grader og hvor lenge?

Nå er du vel ferdig, kan jeg tenke meg...
Hvis kjøttet du skal gratinere er ferdig stekt, så ville jeg hatt det i ovnen på 200 grader til osten boblet eller var gylden.

Hvis kyllingfiletene var råe, så ville jeg i allefall latt det stå i 20 min i ovnen på 200 grader. passer på at fløten "koker" og osten bobler og at det ikke blir brent.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat