Tråd: Majones
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-10-09, 00:13   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Majones

Jeg spiser også mills majones. Tenker at det blir nu egentlig så lite av den om dagen at det ikke gjør noe. Så leter jeg heller litt lenge etter bacon, salami, skinke, osv uten tilsatt sukker.
Som hovedregel bør man få karbene sine i fra grønnsaker og ellers styre unna det som har mer enn 5 gram karbo pr 100 gram. Når man stort sett holder seg til disse to rettningslinjene, så kan man bruke litt majones med god samvittighet, synes jeg

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat