Tråd: Fisk
Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-10, 15:50   #4
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Fisk

Jeg liker ikke fisk, men denne synes jeg er god:
Smør en ildfast form.
Skjær en halvtint blokk med torsk i centimeter tykke skiver (det er lettere å skjære når den ikke er helt tint)
Legg fiskeskivene i formen lagvis med skivede tomater, eller hell over en boks med hermetiske, hakkede tomater.
Hell over fløte (i originaloppskriften tror jeg det var 1 dl fløte til en blokk fisk) til det nesten dekker fisken. Krydre med litt salt og (hvit)pepper etter smak.
Strø over et raust lag med jarlsbergost og sett i ovnen.

Vil tro at det var 180-200 grader i ca 20 minutter.

Tomatene "overkjører" fiskesmaken nok for min del

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat