Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-10, 20:16   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Fordi det er fett

Opprinnelig lagt inn av svar, her.

Men jeg tror jeg fremover kommer til å satse på smør, olivenolje og rapsolje.

Smør, kaldpresset olivenolje (extra virgin oil) og kaldpresset rapsolje.
I tillegg er Cocosa en bra olje, du får lese (søke) litt til her inne, så skjønner du det
Cocosa tåler også høyere temperatur og er derfor bedre til steking.
Cocosa med kokossmak er godt til å få i seg mer fett.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat