Vis enkelt innlegg
Gammel 09-03-10, 18:12   #5
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Sukrin = rar bismak?

Opprinnelig lagt inn av Fumle, her.

Den er helt forferdelig den ettersmaken til sukrin!!! Men jeg har funnet ut når jeg bruker det i kaker, så baker jeg kaken et par dager før den skal spises og så smelter jeg sukrin sammen med smøret/sjokoladen, for da forsvinner ettersmaken nesten fullstendig

Det var lurt, det skal jeg prøve neste gang.

Det eneste jeg kommer på i farten, er sukrin i hjemmelaget Thousand Island-dressing. Der likte jeg både smaken og "sukkerknasingen"

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat