Vis enkelt innlegg
Gammel 17-03-10, 16:58   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Ostekake à la Lindberg?

Så det går bra å riste soyaflokker?

Ellers lagde jeg bunnen med 50/50 hakkede mandler og hasselnøtter som jeg ristet lett.
Dessuten hadde jeg en 6-7 pekanøtter som jeg grovhakket for å få mere smak.

Da jeg skulle lage ostemassen med saft og gelatinplater, gjorde jeg den generaltabben å bare beregne væsken i saften, ikke i hele massen da jeg skulle finne ut hvor mange gelatinplater jeg trengte....
Trenger jeg å si at det ikke gikk så bra??

Jeg løste opp x antall gelatinplater i litt varmt vann, helte ostemassen av kakebunnen og opp i en bolle hvor jeg blandet inn gelatinen.

Helte alt tilbake i formen og lot det stå kaldt. Da stivnet det fint.
Det eneste var at det lå et tynt lag med ustivnet ostemasse rett over bunnen, men det gjorde ikke så mye annet enn for det visuelle...

Men man lærer noe nytt hver dag, hehe

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat