Vis enkelt innlegg
Gammel 03-05-10, 11:29   #8
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Sukrin, kan det brukes?

Opprinnelig lagt inn av Jannejoh, her.

Jeg har brukt det litt bakst fram til å men i går hadde jeg det for første gang på grøt (fløtegrøt) kunne ikke skjønne hva den rare smaken var helt til jeg tok litt sukrin på fingeren, det smakte høgg! Det var en rar, litt bitter smak og jeg kommer aldri til å bruke det "alene" mer!

Jeg bruker det aldri som strø, da blir den en litt rar smak, men sammen med noe smaker den mindre rart enn alle andre ting jeg har prøvd. Jeg bruker splenda og sukrin om hverandre når jeg bruker søtning..

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat