Vis enkelt innlegg
Gammel 12-05-10, 18:10   #11
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Spørsmål om lavkarbo/lavkalori etc

Opprinnelig lagt inn av halfwaythere, her.

Ok, det er vel med tanke på kaloriinnholdet? Eller vil større andeler fett + over 70 g karbohydrater uansett gi et negativt resultat selv om kaloriene ikke overskrider det man trenger?

Nei, det er nok fermdeles med tanke på karbomengden.
Går du over ca 70 gram, så har du innført mer bønner, linser, erter, kanskje frukt og naturris osv.
Kalorimengden kan man se på når man ikke går ned i vekt etter måneder på samme nivå. Jo nærmere man kommer en normalvekt, jo mindre energi trenger kroppen og da kan man se om man skal kutte ned på kaloriene.

Prøv å spise ren mat, les deg opp på de forskjellige filosofiene -gå på biblioteket og spør etter Lutz "bedre uten brød" og les den.
Lindberg(?) gav ut en bok som heter "Sukkerbiten" eller noe slikt. Den er grei å lese for å bli klar over alt det skjulte sukkeret i dagligmaten vår - da særlig prosessert mat. Helt utrolig at det er lov, men det er jo en annen sak.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat