Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-10, 17:44   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Er det noen forskjell?

Det er vel flere grunner.
Nå har ikke jeg lest mere Atkins enn det jeg har kommet over her inne, men jeg har skjønt at under induksjonen, tar man vekk de fleste matvarer for å hurtig komme i ketose, få ned/vekk sukkerinntaket, minimalt med melkeprodukter osv.
Etter induksjonsperioden begynner man å teste ut matvarer på kropppen sin mens man øker antall karber.
Noen matvarer vil forårsake vektøkning eller stagnasjon - og da vet man det .

Men det er slik jeg har skjønt det...

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat