Vis enkelt innlegg
Gammel 17-05-10, 00:04   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Har noen spørsmål

Opprinnelig lagt inn av mamman til luca, her.

Hvor mye er normalt og etterhvert gå ned i vekt i uken?

Er det sånn at karbohydratene i f.eks brokkoli blir "borte" pga fiberinnholdet? At man trekker fiber fra karber..

Jeg er veldig glad i te med en natreen-sukett og en fløteskvett.
Er det for mye hvis jeg får i meg så mye som en dl kremfløte om dagen? Er aldri mere enn det da..

Og hvis jeg f.eks skal lage litt krem, kan jeg løse opp en sukett i litt vann og blande i fløten for å få den søt?

Blir veldig glad for svar av dere som har peil

Er det sånn at karbohydratene i f.eks brokkoli blir "borte" pga fiberinnholdet? At man trekker fiber fra karber..
Nei, i Norge er karbene fra fiber allerede trukket fra.

Er det for mye hvis jeg får i meg så mye som en dl kremfløte om dagen? Er aldri mere enn det da..
1 dl fløte er ca 2,5 karber. Du må ta de med inn i regnskapet ditt.

Og hvis jeg f.eks skal lage litt krem, kan jeg løse opp en sukett i litt vann og blande i fløten for å få den søt?
Jada, men prøv uten også. Du vil bli overrasket over hvor søt fløten er etterhvert.

Hvor mye er normalt og etterhvert gå ned i vekt i uken?
Det er individuelt og kommer bl.a an på hvor mye overvekt du har. Jo nærmere normalvekten du kommer, jo vanskeligere kan det bli.
Anbefalt vekttap uansett slankemetode er max ca 1/2 kg i uken, men dette vil variere.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat