Vis enkelt innlegg
Gammel 18-05-10, 17:43   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: forvirret i matveien

Et lite tips med aspargesen (fersk asparges, altså):
Man pleier å knekke av den nederste delen, da denne er litt treen.
Kok opp vann og ha aspargesen oppi det kokende vannet. Du trenger ikke å ha salt i vannet.
Den skal koke i nøyaktig 4 minutter (ta tiden)
Hell av vannet og legg aspargesene til side.
En eller annen spekeskinke er best men bacon går sikkert også bra.
Rull aspargesene inn i skinken/baconet og surr de i smør som er lett brunet.
Krydre med litt salt og pepper, ha over masse parmesanost og server!

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat