Sv: Tomatsaus / Pastasaus
Jamie Olivier hadde en fin en:
Hvitløk - hakkes (2-3 fedd eller mer, alt etter hvor mye du vil ha)
1-2 løk - hakkkes
1-2 ss olje i panna, fres løk og hvitløk kjapt - det skal ikke brunes, bare bli litt gylden
En neve frisk basilikum hakkes og haes oppi med løken. Hvis du ikke har frisk, så smak til med tørket basilikum til slutt.
1-2 bokser med hermetiske, hakkede tomater helles over panna og alt varmes opp. Kan stå og småputre en stund.
Man kan også mose sausen med en stavmikser (pass på hvis du bruker en steikepanne - det kan bli mye søl...)
Smak til med salt og pepper
Denne mente han var nesten like enkel som å åpne glasset/boksen med ferdiglaget saus - og du slapp unna alle tilsetningsstoffer og en hel haug med salt og sukker som produsentene har i tomatsausen!
(Jeg tror jeg har lagt ut denne på oppskriftsdelen tidligere.)
|