Vis enkelt innlegg
Gammel 11-06-10, 18:34   #42
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Sjokolade man ikke blir fet av?

Opprinnelig lagt inn av Donkea, her.

Men nå sitter jeg her med en GuyLian, no sugar addes. 54 % kakao

Den er god den, men innholdsfortegnelsen er "mystisk".
Det står at den er søtet med maltitiol, men ellers skorter det på opplysninger.

Næringsinnholdet "ser" slik ut (pr 100 gram):
-energi: 465 kcal
- protein: 5 gran
- karbohydrater: 46 gram
hvorav sukkerarter: 1 gram
- fett: 36 gram
hvorav mettet fett: 23 gram
- kostfiber: 7 gram
- natrium: 0 gram

Det jeg lurer på er: Når jeg har trekt fra sukkerartene fra 46 gram karbohydrater, skal jeg så betrakte resten som sukkeralkoholen maltitol

Ellers vil jeg bare si at den smaker godt

På denne siden:
http://www.chocolat.com/browseproduc...r-Added--.html
sier de at det er ca 3 gram Net Effective Carbs (pr 100 g), altså ville jeg ha gått ut fra at det er det samme i din sjokolade. Søtningen er maltiol.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat