Vis enkelt innlegg
Gammel 11-06-10, 20:40   #4
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Lavkarbo, men ikke ketose, funker det?

Hei,
Det er ganske vanlig å føle seg uvel ved overgang til ketose, for de aller fleste dreier det seg om kun noen dager mens for noen varer det i opp til to uker. Overgangen fra høykarbokjøret til fettforbrenning er en krevende prosess for kroppen og det kan ta opp til 4 uker før kroppen kommer i optimal fettforbrenningsmodus. De to vanligste nybegynnerfeilene er for lite fett og for lite vann.
Lavkarbo er en paraplybetegnelse på karbo reduserte kosthold med inntak fra tilnærmet null til 150 kh pr dag. Lavkarbop er vektregulerende, så er du overvektig så vil du gå ned, det viktigste er at du finner et kh grense som du trives med.
Mange som har som hovedmål å gå nes i vekt spiser ketogent, noen velger å ligge på litt mer kh 40-60 kh pr dag og de aller, aller fleste holder seg under 72 kh pr dag, ref. Lutz (boka: Bedre uten brød).

Her er en tråd med en samling nyttig informasjon for nykommere i lavkarbo verdenen.
Til alle nybegynnere på lavkarbo…

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat