Sv: Grønnsaker
Opprinnelig lagt inn av FlinkeLene, her.
Varme grønnsaker.. da tenker jeg i hovedsak på grønnsaker som skal kokes, stekes o.l. Og de har jeg ganske god dreis på, men jeg skal lage en salat med vannholdige grønnsaker, og de eneste jeg kommer på er div grønn salat, tomat og agurk... men det er så lite spennende.. :-) Skal være sammen med proteinholdig kost da.
Minimais, champinjong, paprika, squash, løk (alle typer), stangselleri, chilli, bønnespirer, vannkastanjer, bambusskudd, artisjokk, tørkede tomater, avokado, bønner, kikerter (nøtter??)... Dessuten trengter ikke brokkoli og blomkål å kokes før de spises, de er da like gode råe i en salat.
I en salat kan du godt bruke brokkolistilken. Skrell den med en ostehøvel, deretter kan du enten skjære skiver av stilken med ostehøvelen eller bare kutte den i små terninger.
Det samme gjelder for bladene på stangsellerien, de kan også fint brukes i en salat.
Sist redigert av Gracella : 03-07-10 kl 00:09.
Årsak: kom på mer å si ;-)
|