Sv: Fett, proteiner, karbohydrater, HJELP!
Hei,
Kjøtt: bacon, ”grillskiver”- sideflesk, entrecote, kjøttdeig, medisterdeig, nakkekoteletter…
Fisk: Laks, ørret, makrell, sild, brisling…
Kjøttdeig og medisterdeig er i hovesak kverna køtt, farser derimot må du passe deg for for de inneholder stivelser. Det finnes kjøttdeig som ikke er tilsatt salt og vann på markedet.
Husk alltid å lese næringsinnholdet på varene du bruker…
…husk også gode oljedressinger på salaten, steke i smør.
Mange med fettforbi tar gjerne: et par shot olivenolje; udos choice; cocosa, MTC olje, etc for å øke fettinntaket.
Sitat:
Fettforbi: Vi har alle blitt indoktrinert med hvor farlig fett er og enkelte har litt problemer med fettinntaket til å begynne med. For mange kan det være lurt og begynne med litt fett og øke på etter hvert.
Ketosestixen: Utslag er utslag, det finnes ikke grader av ketose. Mørk farge kan derimot være en indikasjon på at man drikker for lite vann. For mest korrekt resultat skal man ta testen minst to timer etter siste måltid på kvelden. Dette fordi de aller, aller fleste lavkarbo kosthold eller ikke vil teste positivt på morningen da det er lenge siden man har spist.
Sitat: Til alle nybegynner på lavkarbo…
|