Sv: Lavkarbo grillmat
I tillegg til blandet salat med egen hjemmelaget dressing (majo/CF med litt natreen, sitronsaft og en sprut med ketchup med mindre sukker) og hjemmelaget blomkålsalat - er favoritten grillet paprika-salat.
Obs obs - det er MYE mer karbo i rød paprika sammenlignet med grønn - så bruk grønn - smaken blir like god.
Grill paprikaen HELT sort på grillen - skikkelig helsvidd! Jeg pleier å dele den i to sånn at det går raskere - men den skal ikke være flekkete sort - den skal være totalt svidd 
Ta av grillen, og legg i en plastpose med en gang. Vent litt og gni så kraftig på posen slik at det sorte skinnet går av. Du må sikkert ta det på fjøla og rense for svidd skinn også. Paprikaen endre nå karakter fra litt bitter og skarp til smoooooth søt i smaken 
Del opp i passe biter, bland med litt chili-olje og fetaost *sikle*. Finnes fetaost i chiliolje - ihvertfall på coop har jeg sett den - flerkantet glass.
1 grønn paprika er ca 2.1g karbo - og burde holde til en person som grilltilbehør.
|