Vis enkelt innlegg
Gammel 31-07-10, 19:03   #2
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Diabetes og diverse

1. Et par tråder vedr. temaet diabetes 1:
Diabetes type 1 og lavkarbo
Ketolysekuren og diabetes 1

2. En del opplever at kolestrolet går opp for deretter å synke. De aller, aller fleste opplever forbedret kolestrol etter en periode på lavkarbo.

3. Kunstig søtning kan gi blusukkerstigninger, kunstige søtningsmidler som bl.a.sorbitol og xylitol må medregnes i kh regnskapet. Noen opplever at de vedlikeholder søtsuget ved inntak av kunstige søtningsmidler. For en del så er kunstig søtningsmidler en partystopper, dvs vektstagnasjon.

4. Dersom du ikke var i ketose før du kuttet karbo inntaket til null så er det du skriver ikke unormalt. Overgangen fra høykarbo til ketose er en krevende prosess for kroppen, for de fleste viil dette gå over i løpet av noen dager men kan vedvare i opp til 2 uker. Det kan ta kroppen opp til fire uker å oppnå maksimal fettborbrenning.

5. Ikke sikker, men er det denne:
52. Beef delicacies. Strips of beef with pineapple, baby onions,
mushrooms and Béarnaise sauce. http://www.vitaminw.no/kunde/egon/Fi...gelsk_meny.pdf
Her må man holde seg unna annanasen, Bearnaise sausen pleier å være grei. Dressinger ineholder ofte sukker. Det beste er jo å spørre de som lager maten hva den inneholder uansett hvor man velger å spise.

6. Det er anbefalt å ta vitamintillskudd på ketogene dietter, sjekk ut for eksempel: www.ketolyse.no

7, Lavkarbo er en paraplybetegnelse på karbo reduserte kosthold med inntak fra tilnærmet null til 150 kh pr dag. Ketose grensen er individuell, noen er i ketose opp til 50 kh. De fleste på vedlikehold ligger på 30-60 kh pr dag og de aller, aller fleste på lavkarbo holder seg under 72 kh, ref. Lutz (boka: Bedre uten brød)

Til alle nybegynnere på lavkarbo…
Der finner du bl.a. link til tråden: Unngå å bli lurt av søtstoffer

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat