Vis enkelt innlegg
Gammel 01-08-10, 20:48   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

I himmelen med hommus

Sitter her og spiser hjemmelaget hommus med en god olivenolje og bare nyyyyter hvor godt det smaker

Kikerter skylles godt av i en sil, moses med stavmikser sammen med litt olivenolje.
Tilsett litt sitronsaft.

Legges over i en skål, varm opp litt i mikroen, lag noen fordypninger, hell på en god olivenolje og spis!

Man kan gjøre den litt mer avansert med Thahini (sesampasta), hvitløk, salt og pepper.
Dessuten kan man gi den et chillipepperdryss før man heller på olivenoljen.
Men den er god når den er helt enkel også

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat