Vis enkelt innlegg
Gammel 02-08-10, 10:23   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Omregning av bakst

Opprinnelig lagt inn av sandramor, her.

Hei!

Har bakt noe som var uten informasjon om karboinnholdet.
Har prøvd meg fram, men er ikke helt stabil på mattekunnskapene.

Kan noen titte på dette?

Sesamfrø 74 gram 3,33 kb
Solsikkekjerner, malt 36 gram 2,61 kb
Kruskakli 1 spiseskje 1 kb - cirka
Egg 3 stykk 1,8 kb – cirka
Fløte 2 desiliter 5,742 – nøye regnet
Kremost 75 gram 2,25 kb

Vekt totalt: 388 gram
Karbohydrater totalt: 16,732
Ble 16 biter av formen.

Er det bare å dele totalen av karbohydratene på antallet?
I en annen formel fra Gerd så stod det karbohydrat:100xvekt, men den forstod jeg ikke...

Håper på svar

Ja, hvis hele varen inneholder 16 g karber, så har hver bit 1 g karbo.

Jeg bare lurer på hvilken kremost du har brukt som inneholder hele 2,25 g karbo på 75 g ost?

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat