Vis enkelt innlegg
Gammel 02-09-10, 21:17   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Hvis jeg skal gjøre ETT siste forsøk på å lage lavkarbobrød. . .

Opprinnelig lagt inn av Ketolyse funker!, her.

Hvilken oppskrift skal jeg velge?

Kriteriene er:

- Så likt vanlig kneipbrødsmak som mulig
- ikke for grovt
- må ikke vokse i munnen
- ikke være eggete


Såååå, noen som har en mirakeloppskrift til meg?

Det første kriteriumet tror jeg utelukker de fleste brød som ikke er laget med mel...
Nå har ikke jeg prøvd noen av oppskriftene med glutenmel, kanskje de er mere "kneipbrødaktige"??

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat