Drevon i farta igjen ...
http://tpn.vg.no/intervju/index.php?Inr=2312
får rett og slett vondt inni meg - han lyver jo faktisk! Sier om en mann som har skjønt poenget og begynt å spise lavkarbo:
Sitat:
Da blir hans diabetes etter all sannsynlighet mindre fremtredende, kanskje helt borte. I tillegg vil han nok ha godt av et sunnere kosthold med lite godterier, og ved å kutte mye ned på bacon, fløte, helmelk og andre fete kjøtt- og melkeprodukter. Den maten han spiser er helt klart uheldig for hans hjertehelse.
Tilbakemelding til en pro-lavkarbo (en av oss?) 
Sitat:
Den såkalte behandlingen som lavkarbo-forkjemperne hevder er gunstig ble brukt i ganske mange 10-år med dårlige resultetaer, særlig fordi mange fikk hjerteinfarkt.
Mannen oppgir ikke kilde på en ENESTE påstand han har! Og sjekk denne da - som er favoritten:
Sitat:
Du stiller spørsmålene: Når skal de mest innbarka forkjemperne for "tradisjonelt, norsk kosthold" innse at enkelte blir syke av poteter, korn og brød?? Må vi vente til dere går av med pensjon? Du må vente til man har vitenskapelige studier på skikkelig faglig nivå som viser at lavkarbo-kosten er gunstig. Det finnes ikke slike studier i dag, men derimot en god del studier som støtter mitt syn.
HAH! In your dreams Drevon - en liten titt i boka "Bedre uten brød" og alle de studiene som støtter ditt syn faller sammen i grus...
sukk... ok bedre nå - eller kanskje ikke 
(fant ingen andre tråder om temaet Drevon i dag - flytt gjerne til annet sted om nødvendig)
|