Vis enkelt innlegg
Gammel 25-09-10, 09:18   #12
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 53
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Forstår ingenting

Opprinnelig lagt inn av r.o, her.

Kan det bare være at dette er ikke riktig måte for meg å slanke på. Er ikke stor, har stor mage og skikkelig "juleribbe" som skal vekk. Målet er å gå ned ca 10. Har vært veldig motiver men nå begynner jeg å tvile på min egen kropp og forbrenning etc. Ketosen er, som sagt, hele tiden klart lilla.

Dette skyldes nok i hovedsak at dere stresser litt mye! Lavkarbo er ikke som GR - hvor man gjerne går ned litt jevnt fra dag 1(for de som faktisk går ned på GR da - det gjør ikke jeg...) . Lavkarbo er for kroppen en TOTALT ny måte å hente energi fra - og dette tar faktisk tid å lære seg - spesielt om man har spist "vanlig" mat hele sitt liv. Det er nevnt at det kan ta 2-8 uker før fettforbrenningen er ordentlig i gang - gjerne enda lengre.

Jeg går faktisk opp 1-1.5 kg før menstruasjon og får ofte et "sjokk" før jeg kommer på at det er mens som kommer. Vekta vil variere i løpet av mnd.

spis variert - spis fisk! - spis grønnsaker - slipp ned skuldrene og NYT den gode maten! Hvis dere har valgt lavkarbo for å gå ned noen kg i en kortere periode - er det ikke sikkert dere har lagt inn nok tålmod til at kroppen skal få tid til å lære seg å forbrenne fett istedet for karbo. I tillegg skjer det hel masse helsemessige godsaker ved lavkarbo - og dette kan også ta tid.

Min egen historie: 6 MND(!) på generell lavkarbo uten å gå ned et gram... DA måtte jeg justere litt - og for min del - måtte jeg begynne å telle kcalorier i tillegg til karbo - fordi jeg nok spiser for MYE mat... Så MIN kropp går ned med rundt 1500 kcal og ca 20 g karbo hver dag (uten å trene faktisk, vektnedgangen min stanser opp når jeg trener. Vanskelig for en kropp å bygge muskler OG forbrenne fett - samtidig... )

Du sier at du begynner å tvile på din egen kropp og forbrenning - jeg synes du skal la tvilen komme kroppen din til gode - den holder nå på å jobbe hardt for å gå over til fettforbrenning, justere hormonnivåene i kroppen din, nyte godt av all den gode næringen du gir den... du må bare gi den mer tid - så tror jeg du vil bli svært positivt overrasket over hva den gir tilbake til deg

Vei dere en gang i uka - drit i ketose-stix'en nå kan dere nok til å vite at dere ikke spiser for mye karbohydrater. Chill out - gå en tur i skogen - ikke tenk slanking - tenk HELSE!

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat