Tråd: Leverpostei
Vis enkelt innlegg
Gammel 09-12-10, 22:05   #12
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Leverpostei

Tar en stor beta med leverpostei på et fat, en-til to skiver med rødbeter og/eller sylteagyrk og majones. Har jeg ferdigstekt bacon, så tar jeg det også.

Rødbeter er det litt karber i, men jeg er ikke på ketolyse mer. Går ikke ut av ketose med noen skiver rødbeter

Rema (tror jeg) hadde en Akevitt-postei som jeg syntes var veldig god i fjor. Tror det var veldig lite karber i den.
De til Gilde med bacon osv har heller ikke så veldig mange karber

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat