Vis enkelt innlegg
Gammel 29-12-10, 16:59   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Lage sin egen hvitvinseddik

http://translate.google.no/translate?hl=no&langpair=en|no&u=http://blog.vintagecellars.com/2010/06/how-to-make-your-own-white-wine-vinegar/

Litt artig google-oversettelse, men den skal vel gå greit å lese.
Jeg fant eddikstarter i bunnen av en flaske med eplesidereddik - i allefall håper jeg at det er det jeg fant ...
Så har jeg tatt vin fra en dunk med skikkelig gammel hvitvin som har stått kaldt i over ett år, så jeg er jo litt spent på om dette går bra.

Jeg tok også og hadde en kopp med eplesidereddik og en kopp med hvitvin med noen sukkerkorn oppi for å se om jeg får eddikstarter av det.

(Denne tråden er like mye for min del slik at jeg skal finne denne siden igjen. Favoritt-feltene mine har en tendens til å bli altfor overfylte...)

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat