Vis enkelt innlegg
Gammel 03-01-11, 19:07   #12
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Mat og trening?

Opprinnelig lagt inn av tommygutt, her.

Tror man skal være veldig forsiktig med å konkludere. Skummer man trenings-tråden her, er det liten tvil om at folk er forskjellige. Vi reagerer ulikt på lavkarbo, noen kan trene hardt, noen ikke.

Jeg leste nettopp en stor undersøkelse i et engelsk sykkelblad hvor to grupper trente eksakt likt, men den ene på høykarob og den andre på lavkarbo. Lavkarbo-gjengen kom tregt igang pga at det var uvant for kroppen, men på sikt jevnet det seg ut uten at noen av gruppene presterte merkbart bedre eller dårligere.

Mine erfaringer er at det er trenbart å bli god på lavkarbo, og den største fordelen ser jeg i det å lære kroppen å forbrenne fett selv på høy belastning og dermed ikke gå like lett tom. Jeg driver med syklling og har hatt stor nytte av dette på lengre ritt.

Det er vel ingen tvil om at vi reagerer forskjellig på trening - samtidig spiser vi også forskjellig... så det er vanskelig å sammenlikne
Når det gjelder tester, er de ofte av typen spis lavkarbo i få uker - og de aller fleste på forumet her vet at de første ukene ikke er optimale på trening. Har man derimot holdt på i lang tid med lavkarbo tror jeg det er lettere å finne utav reelt hvordan kroppen reagerer på trening.

MIN erfaring er som nevnt ovenfor - har aldri seriøst vært så sterk i hele mitt liv til å ha trent så lite og går aldri lenger tom på styrketrening - må passe meg for å ikke overdrive

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat